‘Home Exchange’, una aplicació per interncanviar la casa

/
50 visites

Des de fa uns anys Internet ha fet possible l’existència d’aplicacions que abans eren impensables. Un exemple d’aquestes aplicacions és el de les webs d’intercanvis de casa com ara “Home Exchange”.

Aquesta web és una plataforma extesa arreu del món que posa en contacte persones disposades a deixar la seva primera o segona residència. Els intercanvis poden ser recíprocs o a través de punts. En el primer cas poden ser intercanvis simultanis, és a dir, durant els mateixos dies o en moments diferents. L’intercanvi per punts, en canvi, facilita l’adquisició de punts quan deixes casa teva, la qual cosa et permet residir a casa d’altres persones gastant aquests punts.

Malgrat algunes persones poden no sentir-se còmodes deixant casa seva, jo penso que és una manera formidable de viatjar i conèixer llocs nous

Entre altres avantatges destacaria que és una manera molt econòmica de viatjar, ja que la subscripció a la web és anual i molt assequible. Només fent un parell d’intercanvis l’any ja compensa. D’altra banda, en el cas de famílies nombroses on viatjar d’hotel pot significar un cost inassumible, aquesta pot ser una molt bona opció.

El fet de deixar casa teva és un gest de confiança i de generositat vers l’altre, alhora que et compromet a ser cuidadós tu també amb casa seva. Finalment, ho recomanen especialment a gent aventurera i viatgera amb ganes de viure una experiència molt enriquidora i conèixer món.

Redactors juniors

close

El més recent

Bad Bunny and his lyrics

By: Belén Mundet, Mariona Martinez, Irene Enrich and Sedes Parcerisas Benito Antonio Martínez Ocasio, better known